TP-LINK T2600G-28SQ

TP-LINK T2600G-28SQ - 24 RJ45 Ports - Ventilator Aantal 2 - Physical Security Lock Ja - Montage Rack Mountable
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364099954
Gratis verzenden
*

TP-LINK T2600g-28SQ

De JetStream T2600G-28SQ van TP-Link biedt hoogwaardige prestaties, krachtige L2 en L2+ functies zoals static routing, QoS op bedrijfsniveau, geavanceerde beveiligingsstrategieën en een aantal ISP functies. Met 24 gigabit SFP poorten, 4 RJ45-poorten (10/100/1000 Mbps) en 4 10G SFP+poorten levert de T2600G-28SQ een zeer stabiele en supersnelle netwerkomgeving. IP-MAC-Port Binding (IMPB) en Access Control List (ACL) beschermen tegen een broadcaststorm, ARP-spoofing en DoS-aanvallen (Denial-of-Service) enz. Quality of Service (QoS, L2 tot L4) biedt geavanceerde mogelijkheden om het verkeer te beheren om gegevens soepeler en sneller te verzenden. De OAM en DDM-functies vereenvoudigen het netwerkbeheer. Bovendien zorgt de gebruiksvriendelijke webbeheerinterface samen met CLI, SNMP en Dual Image voor een snellere installatie en configuratie met minder uitvaltijd. De TP-Link JetStream T2600G-28SQ L2 managed switches bieden een betrouwbare, veilige oplossing voor netwerken van ondernemingen, scholen en internetproviders.

Veilig netwerk

De T2600G-28SQ beschikt over IP-MAC-Port Binding, Port Security, Storm control en DHCP Snooping om broadcaststorms, ARP-spoofing enz. tegen te gaan. Ook biedt hij bescherming tegen veelvoorkomende DoS-aanvallen. U kunt zich nu beter dan ooit tegen deze aanvallen beschermen. Bovendien beperken Access Control Lists (ACL, L2 tot L4) de toegang tot gevoelige netwerkbronnen door pakketten te weigeren op basis van de herkomst en bestemming van MAC-adressen, IP-adressen, TCP-/UDP-poorten en zelfs VLAN-ID. De switch ondersteunt 802.1X-authenticatie dat in combinatie met een RADIUS/Tacacs+ server wordt gebruikt om bepaalde authenticatie-informatie te verzamelen voordat toegang tot het netwerk wordt toegestaan.

Geavanceerde QoS-functies

Om spraak, data en videodiensten op het netwerk te integreren zijn er functies beschikbaar zoals IP of MAC adressen, TCP of UDP poortnummers enz. om ervoor te zorgen dat spraak en videotoepassingen altijd helder en soepel zijn zonder kwaliteitsverlies. In combinatie met de ondersteuning van Voice VLAN zullen de prestaties van spraaktoepassingen veel beter zijn.

Voldoende L2 en L2+ functies

T2600G-28SQ ondersteunt het volledige aanbod aan L2 functies, met inbegrip van 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control. Bovendien beschikt de switch over geavanceerde functies voor onderhoud van het netwerk, zoals Loopback Detection, Cable Diagnostics and IGMP Snooping. IGMP Snooping zorgt dat de switch op slimme wijze de multicaststream alleen doorstuurt naar de geschikte clients terwijl IGMP throttling & filtering iedere client op poortniveau beperkt om onbevoegde multicasttoegang te beperken. Daarnaast ondersteunt de T2600G-28SQ L2+ static routing, waarmee op eenvoudige wijze het netwerk wordt opgesplitst door middel van interne routering via de switch om het netwerk efficiënter te gebruiken.

ISP-functies

De T2600G-28SQ ondersteunt een aantal ISP-functies zoals 802.3ah OAM, DDM, sFlow, QinQ, L2PT PPPoE ID Insertion, IGMP authenticatie enz. Met de functies 802.3ah OAM en Device Link Detection Protocol (DLDP) kunnen ethernetwerken beter gemonitord worden en kunnen problemen eenvoudiger verholpen worden om het netwerk beter te beheren. DDM (Digital Diagnostic Monitoring) geeft de status van SFP-modules weer die op de switch zijn aangesloten. Ook kan via deze functie de instellingen voor alarmen, waarschuwingen, temperatuur, spannings, biasstroom, zendvermogen en ontvangstvermogendrempels worden geconfigureerd.

IPv6-ondersteuning

De T2600G-28SQ serie ondersteunt verschillende IPv6 functies zoals IPv4/IPv6 Dual Stacking, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery en IPv6 Neighbor Discovery, zodat uw netwerk klaar is voor het Next Generation Network (NGN) zonder dat u uw netwerkapparatuur hoeft te vervangen.

Beheersfuncties op bedrijfsniveau

T2600G-28SQ is eenvoudig te gebruiken en beheren. Hij ondersteunt verschillende gebruikersvriendelijke standaard beheersfuncties, zoals een intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI) of standaard Command Line Interface (CLI). Daarnaast kan de gegevensoverdracht worden beveiligd door middel van SSL of SSH encrypties. Dankzij ondersteuning voor SNMP (v1/v2c/v3) en RMON kan waardevolle statusgegevens worden opgehaald en kunnen er traps verstuurd worden in geval van abnormale gebeurtenissen.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten24 poorten
Rack MountableJa
Ventilator Aantal2
Physical Security LockJa