TP-LINK T1600G-52TS

TP-LINK T1600G-52TS - 48 RJ45 Ports - Geen ventilator - Physical Security Lock Ja - Montage Rack Mountable
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364091996
Gratis verzenden
*

TP-LINK T1600g-52TS

TP-LINK JetStream Gigabit Smart Switch T1600G-52TS is een kosteneffectieve productoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die krachtige, krachtige L2 en L2+ functies biedt, zoals statische routering, QoS op ondernemingsniveau en handige beveiligingsstrategieën. Uitgerust met 48 gigabit RJ45-poorten en 4 SFP-slots, ondersteunt de T1600G-52TS meerdere handige functies. Statische routering helpt bij het routeren van intern verkeer voor een efficiënter gebruik van netwerkbronnen. De Storm Control-functie beschermt tegen Broadcast, Multicast en Unknown unicast Storm. Quality of Service (QoS, L2 tot L4) biedt verbeterde mogelijkheden voor verkeersbeheer om uw gegevens soepeler en sneller te verplaatsen. Bovendien zorgen de gebruiksvriendelijke webbeheerinterfaces, samen met SNMP, RMON en Dual Image, voor snellere installatie en configuratie met minder uitvaltijd. Voor werkgroepen en afdelingen die kostengevoelige L2/L2+ switch en gigabit-mogelijkheden nodig hebben, biedt de TP-LINK JetStream Gigabit Smart Switch T1600G-52TS u de ideale access-edge-oplossing.

Geavanceerde QoS-functies

Om spraak-, data- en videodiensten op één netwerk te integreren, past de switch een uitgebreid QoS-beleid toe. Beheerder kan de prioriteit van het verkeer toewijzen op basis van verschillende middelen, waaronder poortprioriteit, 802.1P-prioriteit en DSCP-prioriteit, om ervoor te zorgen dat spraak en video altijd helder, soepel en jittervrij zijn. In combinatie met het spraak-VLAN dat de switch ondersteunt, zullen de spraaktoepassingen veel soepeler werken.

Overvloedige L2 en L2+ functies

Voor meer toepassing van L2 switches ondersteunt de T1600G-52TS een complete reeks L2 functies, waaronder 802.1Q tag VLAN, poortisolatie, poortmirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Group en 802.3x Flow Control-functie. Bovendien bieden de switches geavanceerde functies voor netwerkonderhoud, zoals Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping. IGMP-snooping zorgt ervoor dat de switch de multicast-stream op intelligente wijze alleen doorstuurt naar de juiste abonnees, terwijl IGMP-beperking en filtering elke abonnee op poortniveau beperken om ongeautoriseerde multicast-toegang te voorkomen. Bovendien ondersteunt de T1600G-52TS de L2+ functie: statische routering, wat een eenvoudige manier is om segmentatie van het netwerk te bieden met interne routering via de switch en netwerkverkeer helpt voor efficiënter gebruik.

IPv6 Ondersteuning

T1600G-52TS ondersteunt verschillende IPv6-functies zoals Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery en IPv6 Neighbor Discovery.

Functies voor beheer op bedrijfsniveau

T1600G-52TS is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Het ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaardbeheerfuncties, zoals intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI) of SNMP (v1/2/3) en RMON-ondersteuning zorgt ervoor dat de switch kan worden ondervraagd voor waardevolle statusinformatie en traps kan sturen bij abnormale gebeurtenissen . En het ondersteunt ook Dual Image, wat zorgt voor minder uitvaltijd voor de switches wanneer het beeld wordt geüpgraded/gedowngraded.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten48 poorten
Rack MountableJa
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockJa