TP-LINK T1500G-8T

TP-LINK T1500G-8T - 8 RJ45 Ports - Geen ventilator - Geen Physical Security Lock
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364080242
Gratis verzenden
*

TP-LINK T1500G-8T

TP-Link JetStream Gigabit Smart Switch T1500G-8T is uitgerust met 8 Gigabit RJ45-poorten, die kunnen worden gevoed door een externe 802.3af/at PoE-stroombron of directe gelijkstroomvoeding. De switch biedt hoogwaardige QoS op bedrijfsniveau, handige beveiligingsstrategieën en uitgebreide laag 2 beheerfuncties.

De JetStream Gigabit Smart Switch T1500G-8T van TP-Link is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote zakelijke netwerken die efficiënt netwerkbeheer vereisen. T1500G-8T wordt geleverd met een uitgebreide set functies, zoals Link Aggregation Group, 802.1Q VLAN, Access Control Lists (ACL), Quality of Service (QoS L2 tot L4), Storm Control en IGMP Snooping om een ​​kleine of middelgrote groot bedrijf met een netwerk dat is afgestemd op groei en tegelijkertijd prestaties en betrouwbaarheid garandeert. Bovendien betekent de gebruiksvriendelijke webbeheerinterface een snellere installatie en configuratie met minder uitvaltijd, wat de ideale oplossing voor uw bedrijfsnetwerk is.

IEEE 802.3at/af-compatibel Power over Ethernet

T1500G-8T ondersteunt IEEE 802.3af/at-standaard voor Power over Ethernet (PoE). Het kan zijn stroom krijgen van een PoE-bron of van een externe AC-stroomadapter. Dit geeft een MKB-flexibiliteit bij het installeren van de switch op plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is.

Geavanceerde QoS-functies

Om spraak, data en videodiensten op één netwerk te integreren, past de switch een uitgebreid QoS beleid toe. De beheerder kan de prioriteit van het verkeer toewijzen op basis van verschillende middelen, waaronder poortprioriteit, 802.1P-prioriteit en DSCP prioriteit, om ervoor te zorgen dat spraak en video altijd helder, soepel en jittervrij zijn. In combinatie met het spraak-VLAN dat de switch ondersteunt, zullen de spraaktoepassingen veel soepeler werken.

Overvloedige Layer 2-functies

Voor meer toepassing van laag 2-switches ondersteunt de T1500G-8T een complete reeks laag 2-functies, waaronder 802.1Q tag VLAN, poortisolatie, poortspiegeling, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Group en 802.3x Flow Control-functie. Bovendien bieden de switches geavanceerde functies voor netwerkonderhoud, zoals Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping. IGMP snooping zorgt ervoor dat de switch de multicast-stream op intelligente wijze alleen doorstuurt naar de juiste abonnees, terwijl IGMP beperking en filtering elke abonnee op poortniveau beperken om ongeautoriseerde multicast-toegang te voorkomen.

Functies voor beheer op bedrijfsniveau

T1500G-8T is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Het ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaardbeheerfuncties, zoals intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI) of SNMP (v1/2/3) en RMON-ondersteuning maakt het mogelijk de switch te pollen voor waardevolle statusinformatie en traps te verzenden bij abnormale gebeurtenissen.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten8 poorten
Rack MountableNee
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockNee