Ruckus ZoneFlex H320 Unleashed

Ruckus ZoneFlex Unleashed H320 - WiFi Standaard Wifi 5 (11ac) - WiFi-frequentieband 2,4GHz & 5GHz - Indoor accespoint
Artikelnummer voorraad referentie: 9U1-H320-WW00
Gratis verzenden
*

Ruckus ZoneFlex H320 Unleashed

Naarmate gebruikers meer apparaten meenemen naar hotelkamers, vergaderruimten en klaslokalen, is wifi een belangrijke voorziening geworden. Maar het leveren van geweldige prestaties in elke kamer kan snel kostbaar worden.

De Ruckus H320 aan de muur gemonteerde 802.11ac Wave 2 Wi-Fi access point en switch maakt het eenvoudig om superieure bedrade en draadloze verbindingen te leveren voor elke gebruiker en elk apparaat. De H320 is ontworpen voor gebruik op de kamer en kan discreet worden gemonteerd over standaard elektrische aansluitdozen. Met twee Ethernet-poorten kan hij IPTV-settopjes, IP-telefoons en andere bekabelde apparaten veilig verbinden zonder lelijke kabels, terwijl hij razendsnelle WiFi levert.

Upgrade uw in-room-technologie met de beste Wi-Fi in de branche, samen met geconvergeerde bekabelde connectiviteit in een enkele, kosteneffectieve oplossing.

Eigenshappen

- 802.11ac wave2
- 2×2:2
- Dual-band (2.4 + 5 GHz)
- 2 ethernet poorten
- Power over Ethernet (PoE)

Ruckus Unleashed

Ruckus Unleashed is de ideale oplossing voor Wi-Fi in het midden tot kleinzakelijke segment. Ruckus Unleashed maakt het mogelijk om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een controller, waarmee men kosten kan besparen. De access points leveren dezelfde prestaties als de ‘reguliere’ ZoneFlex access points en beschikken hierbij ook over veel Smart Wi-Fi features. Met Unleashed richt Ruckus Wireless zich op het MKB-segment voor Wi-Fi netwerken op één locatie en t/m 500 gebruikers.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
WiFi Access Points
WiFi Standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi-frequentieband2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
WiFi snelheid 2,4 GHz150 Mbps
WiFi snelheid 5 GHz867 Mbps